subota, 3. prosinca 2011.

Favoriti studenog + FOTD

Pozdrav, ljepotice! :-)
Krećemo odmah s poslom, najprije favoriti studenog. Ništa posebno, ni revolucionarno s obzirom na to da ovaj mjesec nisam baš shoppingirala... Zaokupio me Jura :-) 
Najvažniji, najveći faktor oduševljenja- Manhattan soft mat lipcream... Već sam pisala recenziju prije par dana... Nemam ništa više za dodati osim da ga obožavam svakim danom sve više :-)

Sljedeći, Essence I love style tuš.... Moj Dating Jack Black se nažalost istrošio pa sam mu potražila dostojnu zamjenu...
Najprije sam uzela Catrice eye liner pen.... Uvjerena sam da je do mene a ne do njega, ali meni je ovaj proizvod neupotrebljiv..... Volim nanositi tuš u jednom potezu... Pa ga "nadograđivati" ako želim deblju liniju.... Eye liner pen i ja ne surađujemo baš najbolje.... Milimetar crte i ikao da se isprazni, pa ga opet moram promućkati i nastaviti.....  Nemogu ništa s njim!! :-( Jedino da probam nanositi tuš ležeći... :-S Dakle, Catrice eye liner pen je moje razočaranje mjeseca....

Essence I love style ima diiivan aplikator  od filca.... Odlične je teksture, savršeno postojan.... Dostojna zamjena Jack Blacku :-)

Max factor ageless elixir... Već recenzirana, svršena podloga.... Predivnog mirisa, odlične pigmentacije, prekrivanja, strukture i postojanosti.... Čista petica :-)

Essence I love Extreme maskara.... Čuda radi na mojom trepavicama.... ;-) Daje im odličnu gustoću, produžuje ih, postojana je.... I love extreme :-)

Essence quattro eyeshadow paleta... Moja ljetna ljubav se sprodužila i na zimu.... Nemogu bez nje... Koristim samo nju i štujem je :-D Mat smeđe sjenilo sam počela koristiti i za obrve.... Ljubav prevelika :-)

Eveline puder u kamenu... Proizvod kojem sam dotaknula dno.... Već ga dugo koristim, i mogu reći da je odličan proizvod za relativno malo novaca (30-40kn ako se dobro sjećam).... Vrlo postojan, lijepo fiksira, matira, fino pigmentiran, baršunasti finiš.... Love it :-)

 Prelazimo na Face of the day.... Na očima naglašen pregib, tuš, maskara.... Klasično, jednostavno a efektno... Korišteni mjesečni favoriti :-)


Na usnama Manhattan soft mat lipcream... <3

Noktići.... u predblagdanskom ruhu :-) Naljepnice su iz Bipe, cca 11 kn...


 Na kraju, moram Vam pokazati Jurinu novu frizuru.... Naime, s obzirom na to da su shih-tzu-i dugodlaka pasmina, dlaka im se mora redovito održavati.... A za štence je najbolje da što prije doživi iskustvo šišanja kako se kasnije nebi bojao.... Bili smo u salonu Pet shop No1 na Peščenici.... http://www.petshop-no1.hr/ Srdačno ih preporučujem... Stvarno su jako jako srdačni i ljubazni.... Nakon šišanja smo ostali sigurno pola sata, razgovarajući i raspitivajući se za savjete, pošto nam je ovo prvo štene koje imamo.... Predragi ljudi, vrlo stručni i Jura je uživao!


To je to, nadam se da je post bio koristan, uživajte u toplom vikendu i nadajmo se svi zajedno da će nas sljedeći tjedan iznenaditi pokoja pahulja snijega :-)
Puse od Naje :-*

Broj komentara: 8:

Pepeljuga s' Juga kaže...

Moram da probam ovaj Manhattan kad ga toliko hvalis..postoji valjda neka crvenkasto - narandzasta varijanta :) A Jura je secerko..da ga pojedes :))

Bellen kaže...

I mene mami ovaj Manhattanov ruž!Linija tušem savršena kao uvijek! A Jura preeeesladak!

Unknown kaže...

savrsena linija! bravo^^
nadam se da ces svratit ;)
pusa*

http://eaudeglam.blogspot.com

Lena Novitz kaže...

Sve je tako lepo i sazeto popisano da nemam sta dodati, nego samo da pohvalim. A tvoje okice....prava lepota :-)))) samo napred, pratim vas.

Alexis kaže...

Kratko i jasno :) e bas imam zelju za ovom maskarom a nikako da ju kupim :) sve pohvale za Jurinu frizuru i sve ostalo :D

Mimi kaže...

Evo sam se zaintrigirala za ovu Max Factor podlogu,uvijek sam u potrazi za "onom savrsenom":)Noktici su ti divni,a Jura je med:)

Sara Podsecki kaže...

Prvo, krasne fotke očiju. :)

Kažeš da ti je Essence dobra zamjena Joe Black-u.. Zanima me samo koja je postojanost tog Essenceovog jer je meni Joe Black neki dan došao u dodir s vodom, pa mi je make-up u najmanju ruku propao. Cijeli kapak mi je bio crn. xD

A pesek je prekrasan, kao i inače. :*

AnyRainbow kaže...

Eye make up je divan kao i kuca! ^^ Slatkis. :3