petak, 30. rujna 2011.

Test Essence i Golden rose CRACKING lakova

Primijetila sam da mi se cracking lakovi ne raspucavaju jednako dobro, čak i različiti lakovi istog branda, pa sam odlučila testirati pucanje svih svojih cracking lakova. Slike su malo lošije rezolucije jer su slikane mobitelom, ali vidi se koliko se dobro/loše raspuca koji lak.
Dakle, ovo je kolekcija, 4 Essence i 3 Goledn rose cracking laka.
Rozi Essence lak je pologa za sve lakove, osim crvenog (morala sam nalakirati žuti Alessandro, pošto se na rozom ne vidi). Usput, rozi lak je predivne boje i savršeno pigmentiran. Ovo su moji nokti sa samo jednim premazom.


S lijeva na desno, ljubičasti Golden rose, crni Essence, žuti Golden rose, bijeli Essence, srebrni Essence, crveni Golden Rose i plavi Essence.
 Ljubičasti Golden rose. Prosječno raspucavanje, ostao je jedan poveći dio koji nije popucao. Inače puca u roku 10ak sekundi, i time sam dosta zadovoljna. Boja, tamnoljubičasta, čime baš i nisam prezadovoljna, jer se, osim ako nije na direktnom suncu, ni ne vidi da je ljubičasto, više je crno. Moja ocijena, 3/5

Crni Essence, Crack me black. Po meni, savršeno raspucavanje, u roku 30ak sekundi, tvori odličan uzorak, dosta ujednačen. Ocjena 5/5.

Žuti Golden rose. Meni najdraži Golden rose Cracking lak, a zajedno sa srebrnim Essence-ovim, najdraži cracking općenito! Jako jako sam zadovoljna pucanjem ovog laka, tvori savršen uzorak na noktima i nekako mi podigne svaki lak koji je podloga. Pucanje u roku 10ak sekundi. Ja prezadovoljna :-) 5/5. 

Bijeli Essence, Crack me white. Jedino što mi se sviđa je ambalaža :-) Neznam zbog čega je ovaj lak u kategoriji cracking lakova. Puca on, ali maksimalno 2-3 crte uzdužne crte. Probala sam ga na par podloga, i uvijek pukne isto, odnosno ne pukne :-) Po meni, najgori od svih cracking lakova koje imam. Moja ocjena, 2/5, samo zbog ambalaže.


Srebrni Essence, crack me silver. Odlično raspucavanje, odlična boja, odličan lak :-) Moj ocjena 5/5, zasluženo. 

Crveni Golden rose. Slika je dosta loša, no lak je kao i žuti Golden rose, odlično pigmentiran, super puca, čini savršen uzorak, jako jako mi se sviđa! 5/5.

Plavi Essence, Crack me blue. Prosječno raspucavanje, neloše. Boja je predivna, no zamjeram što je pretama, i ako nije na suncu, ni ne vidi se da je plava. Moja ocjena 4/5.

Općenito mi se ambalaže Essence lakova sviđaju više od Golden roseovih, no što s tiče kvalitete, prednost dajem Golden roseu. Favoriti su mi žuti, crveni, srebrni i crni. Najveće razočaranje- bijeli, po mom mišljenju nije vrijedan kupnje. Cijene su slične, 20ak kuna, ako se ne varam, kako gdje, s tim da je u pravilu Essence malo jeftiniji. Postojanost, podjednaka, bez top coata mi drže 3-4 dana. Četkice, jednako dobre, dovoljno duge i široke da se u par poteza ravnomjerno nalakira cijela pločica nokta, te da se ravnomjerno suši i puca.

To bi bilo sve od mene za ovaj put, ali i sve od crancking lakova za neko vrijeme :-) Puse od Nike

2 komentara:

Pepeljuga s' Juga kaže...

Ma gledam ove GR danima i bas mi se svidja ona boja petroleja. Vidim da si ti njima zadovoljna sto znaci sutra poharati njihov stand :)

beauty.sisters kaže...

Obavezno, nećeš se pokajati, odlični su!