srijeda, 2. studenoga 2011.

Objava pobjednice Halloween natječaja

Drage naše ljepotice, došlo je vrijeme da objavimo rezultate Halloween natječaja! Ukupno nam je pristiglo 27 regularnih prijava i bilo je strašno teško odlučiti koji make-up nagraditi! Začudilo nas je to što su najbolji radovi bili od najmlađih natjecateljica koje su pokazale najveću kreativnost i uložile najviše truda.


Glavnu nagradu odnosi Andrea B., 16 godina, koja je zamolila da se slike ne objavljuju. Na desnom oku je nacrtala Meksičku tetovažu "dia de los Muertos" a na lijevoj strani lica napravila je efekt spaljene kože. Andrea, puno ti hvala na trudu i nastavi vježbati kreativno šminkanje, vrlo si talentirana! Danas ćeš primiti mail, pa ćemo se dogovoriti oko slanja poklon paketa! Čestitamo!


Drugu nagradu odnosi Doriana T., 17 godina. 
Doriana, iako naizgled jednostavan, tvoj rad nam je jedan od najefektivnijih! Odlično si to odradila i slobodno počni birati svoj najdraži Catrice lak koji želiš da ti pošaljemo! Puno hvala na trudu! Javiti ćemo ti se mailom! Čestitke!


Treća nagrada ide Marineli K. 15 godina koja se odlično transformirala u Poison Ivy. Nažalost, ne želi da se slike objavljuju pa ćete nam morati vjerovati da je to odlično odradila! Draga, biraj svoj lak, javiti ćemo ti se mailom!


Četvrta nagrada ide Ivi M. 16 godina koja se našminkala poput žene mačke i time zaslužila svoj catrice lak. Iva, na mail ti dolaze daljnje upute, hvala ti na trudu!


Peta nagrada ide Klari V. 15 godina, maloj vampirici! Bravo Klara, danas ti stiže mail sa uputama, biraj lak :-)


Šesta nagrada ide Ivani P. 17 godina koja je svoje lice pretvorila u halloween bundevu! Vrlo jednostavno, a efektno! Stiže ti mail!


Isto tako, pošto je igrom slučaja samo Doriana dozvolila objavljivanje slika, odlučile smo je nagraditi još jednim lakom! Naravno da razumijemo djevojke koje nisu dozvolile objavljivanje, štoviše zbog toga što su sve maloljetne. 




Puno hvala svim ljepoticama na uključivanju u ovaj natječaj i uloženom trudu! Nadamo se da ćete uživati u svojim poklonima! 


Puse od Naje i Nike :-*

2 komentara:

Aurora kaže...

Cestitke pobednici i pratiljama :)

Little.Miss.Sunshine kaže...

Primila sam mail i odgovorila i sam da se još jednom zahvalim. Stvarno ste divne i puno hvala :) :*

Čestitam drugim curama :)