petak, 30. rujna 2011.

Garnier Roll-on korektor- "mojih 8 sati sna"

Nakon što me mala seka pitala zašto mi je "crno ispod očiju" shvatila sam da moj korektor nije dovoljan za nove, napredne podočnjake koji me krase zadnjih mjesec dana zbog kroničnoj nespavanja. Zato sam prije 2 tjedna odlučila probati Garnierov Roll-on korektor. Prije par godina sam imala zeleni Roll-on s kofeinom i nije bio loš, pa nisam sumljala u kvalitetu novog Roll-ona sa svojstvima korektora. U ponudi su dvije nijanse, ja sam uzela onaj za svjetliju do srednju kožu.


Prva pozitivna stvar koji sam primijetila je da baš osvježava. Ja ga zovem "mojih 8 sati sna"  :-) Dakle, nanesem ga na područje oko očiju, ispod oka ga nanosim kružnim pokretima, a na kapku povučem samo crtu. Lagano ga utapkam prstima i odmah se vidi promjena, osjetim hlađenje, hidratizaciju i osvježavanje. Mislim da je to zbog sastojaka kofeina i limuna.


Toniranost korektora prekriva tamne podočnjake, pa koža izgleda svjetlije i odmornije. Što se tiče prekrivanja, tekstura je dosta lagana i tekuća. Time sam najviše zadovoljna. S obzirom na to da je koža oko očiju tako nježna, imam osjećaj da većinu korektora u sticku ne mogu razmazati tako da se lijepo stope sa kožom a da ujedno i prekrivaju podočnjake. Garnier Roll-on me u tom zadatku oduševio. Naravno tako rijetka tekstura ne može kvatiteno prekriti eventualna crvenila, prištiće ili druge nedostatke na licu, no to mu nije ni namjena.

Dakle, malo igranja sa prekrivanjem. Improvizacija na poslu :-D
Tamnoplava kemijska olovka na unutrašnjoj strani podlaktice.
Neonska svjetla+slikano kraj prozora.

Drugi test, ljubičasta olovka za oči, nanešena u debelom sloju, također podlaktica.


Postojanost je dosta dobra, po mojoj procjeni nekih 8-10 sati. Cijena je u DM-u bila oko 45 kuna, za 15ml.
Ja prezadovoljna! :-) Ocjena 5/5! Definitvno preporučujem i kupujem ponovno!

I na kraju moj preslatki neseser iz Offertissime za 10 kuna!! :-D

Puse od Naje :-*

Broj komentara: 5:

Bamby kaže...

odgovoricu ti ovde za vencanicu jer sigurno kod mene neces videti, model je ERESMA, san Patrick

http://www.google.com/search?hl=en&cp=17&gs_id=e&xhr=t&q=san+patrick+eresma&qe=c2FuIHBhdHJpYyBlcmVtc2E&qesig=DAeBMnrdjoXt5t1gHh9uAA&pkc=AFgZ2tkL2GjQBR2-jitG09_nsuIHg5YvZJG0dWFwzj2xs1Xq-arKcR_zDN6feAdL10QAyBacCJGdm5UIbPiHGKn5HEKMBvuwJA&qscrl=1&nord=1&rlz=1T4ADRA_enRS359RS359&biw=1280&bih=577&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&ion=1&wrapid=tljp1317391099703011&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi

beauty.sisters kaže...

hvala puno puno najviše! srce si

Anonimno kaže...

Supeeer, još jedan kozmetički blog :)

Nego, ja baš volim tonirane Garnier roll-onove, imam obe nijanse, i ona tamnija ima narandžast podton i jako dobro neutrališe moje plavkaste podočnjake. Pa, prvo nanesem tamniju nijansu, pa potom svetliju, i to koristim bukvalno svaki dan već duže od godinu dana :)

mymakeupandu.blogspot.com

beauty.sisters kaže...

Draga ptičice, hvala na posjeti :-)
Što se tiče roll-onova... ne možeš da ih ne voliš.... i sad me nešto iznutra tjera da i ja kupim tamniji pa probam tvoju foru :-D

malakabanica kaže...

Ja sam dosta dugo koristila taj Garnierov, bio je ok, ali ne sasvim uspješan. Nedavno sam otkrila Clinique korektor za područje oko očiju i taj mi je prava stvar.